Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a Hibridlevél Kft., mint adatkezelő és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok kezelése, begyűjtése és feldolgozása a mindenkor érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak mindenben megfelelően történik, így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak. (Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-63430/2013)

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a Szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat), erről minden esetben Ön is tudomással bír. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Tájékoztatjuk, hogy a weboldalon regisztrált Vásárlók, Ügyfelek a megfelelő tájékoztatás birtokában, önként hozzájárultak ahhoz, hogy a Szolgáltató a weboldalon elérhető adatvédelmi nyilatkozatban foglalt rendelkezéseknek megfelelően az alábbi személyes adatokat Önről gyűjtheti, kezelheti és az ott meghatározott célra felhasználhatja.

Az adatkezelés tartalma:

  • a weboldalon történő látogatással az adatkezelő a következő technikai jellegű adatokat gyűjti: használt böngészőprogram, IP cím, látogatás pontos időpontja, időtartama.
  • a Vásárló által a Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során az Adatkezelő részére rendelkezésére bocsátott kötelezően megadandó személyes adatok, vezeték- és keresztnév, levelezési és számlázási cím, e-mail cím, jelszó, telefonszám), valamint nem kötelezően megadandó személyes adatok (fax).

A személyes adatok felvétele előtt minden esetben sor kerül az érintett előzetes és megfelelő tájékoztatására a megadott személyes adatok kezelése vonatkozásában, valamint a tájékoztatáson alapuló, az adatkezeléséhez történő előzetes, egyértelmű, és kifejezett hozzájárulása beszerzésére. A tájékoztatás kiterjed az adatszolgáltatás önkéntes jellegének, a kezelendő adatok körének, az adatkezelés céljának, időtartamának, az adatkezelő személyének, valamint az esetleges adatfeldolgozó személyének közlésére.