Technológiai háttér

A küldemények beérkezés után a Hibridlevél zárt rendszerében kerülnek feldolgozásra, ezt követően az ország legnagyobb levélgyártó cége, az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. hatalmas üzemében készülnek el és innen kerülnek postázásra. Az EPDB Zrt. az elmúlt évben több, mint 220 millió levelet állított elő bankok, biztosítók, takarékszövetkezetek, közüzemi szolgáltatók, önkormányzatok és alapítványok számára. A legmodernebb dokumentum kompozíciós szoftvereknek, ipari nyomtatóknak, borítékoló-gépeknek köszönhetően levele mindig a legkiválóbb minőségben kerül előállításra és postázásra.

Helyes címzés

A Hibridlevél címzési szabályai megegyeznek a Magyar Posta által meghatározott szabályokkal. A címzés maximálisan 5 sort tartalmazhat, amelyek – belföldre szóló küldemények esetén - az alábbiak: Címzett neve (max. 2 sorban), település neve, közterület neve és az irányítószám.Lehetőség szerint a címzettnél Arial 10-es betűtípust kell alkalmazni, a feladónál pedig Arial 8-as betűtípust. A levél helyes címzéséhez a Hibridlevél sablont biztosít, amelyet letölthet IDE kattintva.

Kétablakos boríték

A levelek kétablakos borítékban kerülnek kiküldésre. Ez azt jelenti, hogy a levélküldemények első oldalának mindenképpen tartalmaznia kell a címzett, illetve a feladó adatait.

Levél Boríték

Levél feladási lehetőségek

A postai leveleit jelenleg négyféle módon tudja elküldeni a Hibridlevél segítségével. Használhatja a Gyorsküldés funkciót, amely segítségével az e-mail küldéshez hasonlóan webes felületen szerkesztheti meg levelét, amihez akár PDF mellékletet is csatolhat. Amennyiben közvetlenül számítógépéről szeretne postai levelet küldeni, úgy kliens programunk segítségével (Virtuális Nyomtató) akár Microsoft Word-ből vagy PDF dokumentumból is megteheti ezt. Ha szeretne előre elmentett fix gyártási és postázási beállításokat használni , a kívánt paramétereknek megfelelő feltöltési mappákat hozhat létre a HotFolder segítségével.

Továbbá ügyfeleink akár közvetlenül a vállalatirányítási rendszerből vagy könyvelő szoftverből is küldhetnek levelet a Hibridlevél API használatával. Microsoft Dynamics NAV rendszert használó ügyfeleink számára a Loginform Kft. biztosít integrációs lehetőséget, SAP Business One rendszert használó ügyfeleink az OnLiveIT Kft. csapata tud segítséget nyújtani.

Szolgáltatásunkat már a Szamlazz.hu, Kulcs Soft, Billingo vagy a Billzone, rendszerében előállított számlák esetében is igénybe veheti.

Mindezek mellett, ha nem tudja előállítani postázásra szánt leveleit, kollégáink nagyon szívesen segítenek az egyedi levélelőállítás, gyártás és postázási szolgáltatásunk kapcsán is. Amennyiben ezt venné igénybe, kérem írjon az ugyfelszolgalat@hibridlevel.hu címre és kérje egyedi fejlesztési ajánlatunkat.

Levél feladási időpontok

A munkanapon déli 12 óráig beküldött leveleket lehetőségeink szerint még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon postára adjuk. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a Hibridlevelek feladási pontja a Magyar Posta Országos Logisztikai Központja (OLK), így a kézbesítési idő rövidebb, mint egy hagyományos postahelyi feladás.

Biztonság

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-64340/2013.

Levelei biztonságáról a 24/7-es rendelkezésre állású redundáns, szerverparkokban elhelyezett szerverek, titkosított kommunikációs csatornák, SSL tanúsítványok és zárt gyártási technológia gondoskodik. Üzemünk ISO9001 és ISO27001-es minősítéssel rendelkezik.

Biztonsági tájékoztató

Nyomon követés

Kövesse nyomon küldeményei életútját. Betekintést adunk a teljes gyártási láncba, és az egyedi azonosítónak köszönhetően pontosan láthatja, mikor milyen készültségi fokban vannak levelei és hogy mikor kerültek postai feladásra.

Archiválás

Leveleit 1 évig díjmentesen őrizzük és visszakereshetővé tesszük.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban előforduló kérdéseket a Hibridlevél szolgáltatásával kapcsolatban.

Kattintson ide!